Wednesday, July 18, 2007

Hef och hans entourage

Jag sitter i min säng och fascineras av Hugh Hefner och hans flickvänner. Hela grejen är ju så sjukt tragisk. Brudarna sitter i tv och bedyrar sin kärlek (den ena mer än den andra) till den här viagraknaprande, morgonrocksgubben som snart kommer att trilla av pinn. De kräver hela tiden hans uppmärksamhet och bekräftelse. Vad händer när han tröttnar, dvs när de blivit för gamla och utbytta mot en fräschare och yngre förmåga med ännu blondare hår och större bröst. Bönar och ber de om att få tillbaka sitt gamla servitrisjobb på vägkrogen då?

Det är tydligt att pengar = makt. All cred till gubben, han kommer med största sannolikhet att dö med ett leende på läpparna med huvudet vilande mot ett par sillisar...


Btw, ligger han med alla? Ligger han över huvudtaget?

/K

2 comments:

Anonymous said...

Holly, som är till höger på bilden är tydligen gravid...om det är med Hugh eller poolskötaren vet man inte men hon har tydligen sagt att hon vill att han slänger ut de andra tjejerna. Detta har jag lärt mig på typ The Voicenyheterna så det måste vara sant!

Lisa said...

Jag såg på "Girls of the Playboy mansion" (varför kollar jag på det!?) att de höll en baby-shower för den gravida tuttfian. Det var skrattretande! Mkt rosa lall.

En kille jag pluggade med sa en gång följande fina ord: "Alltså man undrar hur Gud har det, om han har det bättre än Hugh Hefner?"
Sån man kan undra. Tydligen.