Monday, July 23, 2007

Gröna Lund

I fredags "jobbade jag hemma" efter torsdagens utgång. Var och vaxade och sen ner på stan för att lagra upp läppglans. Träffade Grönisarna på Norrmalmstorg där vi grundade med McD.




Nadja och Anna började med nån sorts snurrande vikingaskepp.
Sen åkte vi Kvasten, det var sjukt lång kö, men den roligaste saken vi åkte på hela kvällen
Snack - cola, popcorn och sockervadd
Kolla tjocka ungen brevid Anna som suktande ser på.
Långa smala ben
Rövar - bästa kortet
Sara vann en Twix.
Tyvärr ville damerna inte stanna så länge. Jag hade gärna åkt längre men jag måste erkänna att jag nog är på väg att bli lite gammal för kroppen sa nej mycket tidigare än i min ungdom. Pop Express var en upplevelse. I kön står nämligen ett gäng 13-15-åringar, jag kan inte avgöra. De var korta, taniga, hade inga pattar men använde en Pammy-push-up för det lilla skinn de kunde trycka ihop. Avrakade ögonbryn, puder som mjölet till en sockerkakssmet, avrakade ögonbryn, tuperingar som får Babsan att se plattkammad ut och till det mysbyxor och trasiga skor. En tjej hade sugmärken på hela halsen. De jävlarna trängde sig och skrek "bira bira bira" men tant Clara stod vackert och såg på hur de får 0.1 i betyg, inte kan stava och får 3 barn innan 18 och kallas madrasser, röker vita blend och får sos.
På lördagen var de superväder - låg i Kronan.
Sov hela eftermiddagen och åkte sedan till min co-writer som gjorde asgoda drinkar, sen Gondolen, Mosebacke, Berns och China. Och som avslut McD som vanligt.
Igår söndag Kristinebergsklipporna med Nadja i 5 timmar, lite färg fick man!
/C

1 comment:

Anonymous said...

Asscrack that shows är nog fan världens osexigaste grej på tjejer. ;(