Thursday, March 8, 2007

Music & Lyrics


I går var det äntligen dags för Hugh night (eller "Hugg" som Ebba von Sydow kallar honom :S)!

Kvällen började på Bar 54 (f.d. sunk/pöbelhaket London-New York lokaler på Medis) med buffé, vin och goodie bag, som för övrigt innehöll riktigt skumma prylar:
*Axe deospray (hallå, vi var bara tjejer på tillställningen)
*1 månads gratis medlemskap på en okänd dejtingsajt
*Överfallsspray
*Några tråkiga broschyrer

När jag och Rebecka sitter och äter ser jag plötsligt en schysst bil stanna utanför och vips dyker Hugh upp från ingenstans, sätter sig i bilen som snabbt lämnar platsen. Hallå vaddå, hade han varit inne på baren utan att någon hade märkt det? Ett mindre tumult uppstår bland dem som hade uppmärksammat händelsen. Strax därefter bussas vi till biograf Park där vi möts av fotografer och diverse kändisar – alla tjejer såklart.

700 hormonstinna kvinnor i biosalongen väntar spänt på världsstjärnans entré, till uppvärmning av en otippat rolig Sofia Eriksson. När han kommer in i salongen möts han av värsta Beatleshysterin – folk skriker värre än till en Backstreet Boys-konsert. Säkert ganska uppskattat. Men helt allvarligt, jag vet inte om jag skulle kunna hångla upp honom, han är ju verkligen 47 år och ser ut därefter också (men han har ju trots allt sin charm)!

Filmen får 3 rattmuffar av 5 möjliga, absolut inte mer. Den är inte i närheten av Love Actually-klass! Så om jag vore ni skulle jag vänta tills den kom på video!

På det hela taget, en mycket trevlig afton!

/Kattis

1 comment:

Anonymous said...

Hugh Grant. Som en hyllning til det kvinnliga släktet, och det manliga med för den delen. som en vårkrokus stiget han in, värdigt, i biosalongen och lyser upp min annars så bistra tillvaro.

47 år my ass, jag nafsar mer än gärna Mr Grant i kragen. Han får vanliga dödliga, läs polacker, att framstå som de värdsliga ting de är.

Music & Lyrics får således 4 små kockar av 5 möjliga.Tilläggas bör att recensenten sov bort 25 % av filmen. Hänförd.