Friday, May 18, 2007

Utgång

I onsdags var vi ute på stan eftersom man var ledig på torsdagen. Vi började på Hotellet i vanlig ordning. Där fick vi sitta ute och hela utegården var öppen. När den stängde verkade det som om alla försvann för det nästan tomt därinne. Vi trallade ner till Anglais istället. Här kom vi på att denna kväll skulle förevigas. Men efter endast en McD-burgare till middag slår vinet till lite snabbare än vanligt och korten blev lite knasiga eftersom vi hade svårt att fokusera på att hålla armen rak!

Anglais
Anglais
Anglais
Anglais
East
Riche. Här är vårt mål att fota glasen
Riche.
Det gick till slut.
Efter det här var det läggdags. Torsdagen blev för Claras del en dag inomhus. Sov till 12, tvättade, kollade på TopModel, Pussycat Dolls Search for the Doll, Sagan om Ringen och Sagan om de Två Tornen. Halv sju vågade Clara sig ner till 7 Eleven för att köpa brownies.
Kattis vaknade kl 10 efter en sådär angenäm natt med besök på porslinsfabriken. Orkade traska och köpa diverse livdförnödenheter ex cola. Sen var det filmdags på Hagagatan, Wimbledon. Den stora bragden var att Kattis faktiskt orkade ta en promme i Hagaparken. Hail Queen Kattis!
/CK One





1 comment:

Lisa said...

fan vad fina ni är babes!