Sunday, August 12, 2007

Lördag/Söndag

PÅ lördagen vaknade jag av att solen sken in! Hetsade till Kronan för att bronza och fick sällskap av min kusin Rebecka som var i stan. Vi solade och snackade skit och fikade på Bönor och Bakat. Sen åkte jag hem och sov de obligatoriska två timmarna, det är det bästa som finns, sölade och gjorde mig iordning och mötte sedan Nadja och gick till Vasaparken där ca 40 pers hade förfest. Boel som jobbar utomsocknes var initiativtagare och lite senare gickvi alla hem till henne och Olle.

Elin och Nadja - vi drack alla bubbel

Jag köpte en present till Anna i London, innan hon hajjade vad det var användes strumporna till pannband/50-tals-hemmafru-bandana.

Sammy och Elin
Jag, Anna-Kajsa och Anna jämför solbränna.


Hemma hos Boel och Olle var det 150 grader varmt. Jag och Nadja flydde ut på balkongen men inte hjälpte det. Läste i Aftonbladet att det var 90% luftfuktighet i Sthlm igår, i Amazonas är det "bara" 85%. Vad är det i Hong Kong?
Pga detta var alla klibbiga av svett och vi med fuktighetskänsligthår blev krulliga. Sedan sa Boel att nu är det dags för Singstar. Jag har aldrig spelat/sjungit det förut så jag var skitglad och sjöng som bara den; One moment in time - Whitney Houston, mot Anna... Baby one more time mot Elin, Dont cha med Pussycat Dolls mot Nadja..och jag vann alla gånger utom när en okänd kille utmanade mig på Wet Wet Wets Love is alla around.
Vid två kände jag och Nadja att det var dags att gå hem och då var det minst 25 grader varmt. Gick hem och la mig i bastun och sov gott och drömde värsta bra drömmarna!

Vaknade 10 och pratade med Tove en timme. Gjorde frulle och drack 2 cola på en halvtimme för att slippa bli bakis men det hjälpte inte. Slökollade på tv4-morgon och alltså, Malou von Sivers...hon närmar sig 70 va? Tanten är så seg och trist och ser sådär riktigt tantig ut. Jimmy Jansson skulle sjunga.

Malou: Nu ska du sjunga en till låt för oss
Jimmy: Ja, den här heter "Överallt"
Malou: Känner du att den är representativ för dig som artist, alltså är den din stil?
Jimmy: Ja det känner jag. Men privat lyssnar jag på lite hårdare musik, typ Bon Jovi.

Ja, det är ett fritt land, men när nån säger att den lyssnar på lite hårdare musik förväntade jag mig typ Sepultura eller Meshugga. Och vad har gossen gjort med håret?

Idag är det min namnsdag. Hittills har mormor, Lisa och mamma kommit ihåg.
/Clara

2 comments:

Sara said...

Grattis på namnsdagen i efterskott!

Denna vecka är det 80-95% fukt här i HK, det är 26 grader i vattnet, kissvarmt i poolen och 26-29 grader i luften.

Puss

Anonymous said...

jag har tappat ena strumpan :(....