Tuesday, April 10, 2007

Jag har städat åt en kille!

Helgen har gått i raketfart. Snabb re-cap:
Torsdag: Målade hemma med Nadja, vi var ett grymt team, jag förmålade, hon rollade. Medan vi väntade tre timmar på att färgen skulle torka låg vi på mitt köksgolv och läste och käkade micropopcorn. Vi var färdiga vid halv åtta och då åkte vill till Krazza i Spånga på grillfest. Politik med Max, som också filmade en enkät, grillade, åkte taxi med en rolig jugge, repade Lill-Björns pappas bil. Meckade till halv tre när jag kom hem.

Fredag: Vaknade åtta och var ute och sprang innan jag kunde börja borra upp hyllorna, vill ju inte störa grannarna. Piffade hemma. På kvällen var jag, Mamma, Hadisa och Gustav på Ingarö hos familjen Ramning Mörk. Fick värsta cp-magsårs-anfallet. Hem halv åtta på morgonen på lördagen.

Lördag: Var hos mormor och fikade på balkongen. På stan och köpte mascara och två böcker. Läste ut den ena på kvällen. Kollade på Passion of the Christ. Den var faktiskt helt okej om än lite seg. Sov 10 timmar. Det behövde jag.

Söndag: Hämtade Christophers bil och fick se hans nya kontor med utsikt över Nybroviken. Där vill jag också sitta. På BJ-gatan 8. Han har jobbat ca 12 timmar varje dag hela helgen. På IKEA var det jag och Kattis som ni redan vet. Jag köpte tv-bänk och en stålampa, det var dagens spontanköp. Fint blev det, ska fota ikväll! PÅ kvällen bar det av till båten. Jag, mamma, Gustav, Hadisa, New York-Niklas, Erik, Thomas och Niklas kompis X. Jag drack försiktigt och åt caesar och banana boat. Gav upp halv tre och åkte hem.

Måndag: Var galet trött och kollade på en dokumentär om Charlie Chaplin i två timmar. Fan vad man kan hitta sysselsättning när man är uttråkad. Körde lite bil, åkte till C och hämtade hans hemnycklar för jag hade lovat att sätta upp några lampor hemma hos honom som jag tvingade honom att köpa för typ ett halvår sedan. Väl hemma var det kaos. Började med att städa undan hans tvättberg, men nej det gick inte för glödlampan i klädkammaren var trasig så man fick börja med att klättra på stege och byta. När väl alla rena kläder vikts och de smutsiga packats ner dammsög jag. Sen bråkade jag med lamporna i typ fyra timmar. Ni vet, brun sladd ska möta brun och blå möta blå. Jordat och ojordat och proppskåp och hej och hå, till slut lös en lampa och det var jag nöjd med för jag vet att han inte kunde fixa det. Sen skruvade jag upp hans dörrskylt och la mig i soffan och kollade på tv till han kom hem.
Jag är INTE en sån tjej som städar åt killar, så jag hoppas att han inte tror att det här ska bli en vana.

Och nu sitter man på jobbet igen. Det är trist, jag vill hem! Trist läsning för er idag känns det som.
/Clara

2 comments:

Lisa said...

ok, fill me in! är ni ihop nu eller? för annars, egen nyckel, städa, sätta upp hyllor osv... jag är mäkta nyfiken kan jag meddela.

eller är det bara betalning i natura som gäller? haha.

puss Carla! som den gamle nationalekonomi-föreläsaren säkert fortfarande tror att du heter!

Anonymous said...

Vad grym du är med elen!!! Jag har också köpt en stållampa från Ikea!!!
Du MÅSTE fota ditt rum!!! Puss