Monday, April 2, 2007

Helgen

I fredags gick jag hem tidigt, låg i soffan klockan 17 och kände att det var lyx. Tänkte att jag skulle få gå ner på stan och unna mig nåt, men orkade bara till Buylando och köpte Casino Royale, medlem som man är och allt. Var ute och joggade, gjorde lite spa-grejer och lagade god caesar.



Sen kollade jag på filmen och insåg att min drömkille är som James är i den filmen pre "the bitch is dead". Hade nästan glömt hur härligt det är att vara hemma och vaken på natten så man kan pyssla och fixa och röka i fönstret och vara med sig själv.

På lördagen lyckades jag sova till 10 och sen träffade jag Kattis på stan. Vi skulle fixa present till Nadja. Jag fick ju självklart unna mig lite saker till mig själv: nageljox, en tröja på Topshop och ett par fina skor.

På kvällen var vi hos Nadja och det var FAB. Jag och Kattis lyckades med bedriften att INTE komma först. Det gjorde Cedwin. Vi fick kycklingspett och tabbouleh och chips och bubbel och vin och sprit. Jag tyckte att jag tog det lugnt med spriten och koncentrerade mig på min gamla arbetsskada från RMPR; att vara värdinna. Åt Nadja. Det kom massa roligt folk och man fick mingla och sitta och dra skämt från sitt liv typ. Anna lyckades iallafall få mig tyst genom att säga "Clara, kan du inte berätta om dina män?". Då gick jag till köket där jag hängde större delen av kvällen. Jag, Kattis, Pelle, Helena och Anton lekte stadsleken och drack, det var dans och paketöppning och mulning och deep shit talk på balkongen och kvällen avslutades med att Pelle hällde ut två glas vatten över mig så jag var blöt inpå skinnet när jag kom hem och jag undrar till denna stund varför han hällde. I samma sekund som han gjorde det såg jag liksom hur Tem frös som för att hinna gå emellan om jag skulle slå Pelle men jag kontrade med att hälla vatten på honom. Tog taxi hem och var hemma två. Somnade tre efter diverse sms-kontakter med en viss P...

Halv åtta på söndagsmorgonen lyckas jag öppna ett öga och inser att jag absolut inte tog det lugnt med drickat. Tvättar, går promenad, handlar på Vi (tips: att handla på söndagmorgnar innan 10 är bra, inte en käft att trängas med) sen åt jag fin frukost och somnade om till halv tre. Masade mig upp och GICK till mamma på söder där jag fick mat, tog bussen hem och kollade på dokumentär om kokain (är fortfarande inne på kola och juggemaffian sen jag läst Snabba Cash). Jag tyckte att det förskönade mer än avskräckte, lite kul för att vara en dokumentär på SVT!

Gav mig fan på att läsa Stäppvargen så nu kommer ni snart få höra talas om ångest och Herman Hesse istället för kola och stureplan!

Puss i solskenet /Clara

1 comment:

Lisa said...

vem är "en viss P..."? //Nicke Nyfiken aka Lisa